Producatori Sunt 22 producatori

 • Arconvert

  ARCONVERT este cel mai mare producator de coli auto adezive din Europa. Calitatea constanta, formatul si ambalajul practic, original fac din materialele ARCONVERT un produs preferat printre tipografii. Plaja de coli este bogata si consta in hartie cu acoperiri, hartie naturala, materiale in folie si hartii metalizate.

 • Armor

  ARMOR este un grup francez cu sucursale in intreaga lume, producator de filme folosite in tehnologia de transfer termic impregnate.
  Aceasta tehnologie este pentru marcarea coduri de bare, logo-uri sau alte informatii.

 • Brother

  Brother produce nu numai masini de cusut de uz casnic si industrial, ci si masini unelte si echipamente de informare si comunicare de la Printing & Solutions Business Brother- Imprimante, aparate All in one, faxuri, imprimante de etichetare si scanere, alaturi de consumabile si accesorii.

 • Citizen

  Compania japoneza Citizen este lider de piata in dezvoltarea si fabricarea de produse micro-mecanice si micro-electronice. Pe langa fabricatia de masini-unelte, masini de birou si dispozitive CNC, sectorul de afaceri pentru produse profesionale include, de asemenea, serii diferite de imprimante de bonuri fiscale si chitante.

 • Datacard

  Datacard este in continua dezvoltare pentru a asigura clientilor lor cele mai inalte standarde de calitate.

 • Datalogic

  Datalogic este un lider global in capturarea automata a datelor cu 12 centre de cercetare si dezvoltare la nivel mondial, 300 de ingineri, si peste 1000 de patente.

 • Datamax-O'Neil

  Datamax-O'Neil este parte a Dover Corporation care produce o gama variata de produse si componente pentru uz comercial si industrial.

  Datamax-O'Neil este furnizor global ce ofera solutii de imprimare bazate pe valori care minimizeaza riscul si maximizeaza eficienta, siguranta și calitatea.

 • Elo Touch

  Un pionier in industria cu peste 40 de ani de experienta, Elo aduce calitate, inovatie, precum si integritate in tot ceea ce atinge.

 • Epson

  Seiko Epson Corporation (Seikō Epuson Kabushiki-gaisha), sau Epson, este un concern japonez mare producator de imprimante inkjet, imprimante matriceale, imprimante laser, POS-uri, case de marcat, scanere, videoproiectoare, ecrane LCD si OLED, cipuri si circuite integrate, dispozitive cu cuart, semiconductori, roboti industriali si echipamente de precizie. 

 • Evolis

  Evolis proiecteaza, produce si comercializeaza o gama larga de sisteme de imprimare si solutii de personalizare carduri de plastic.

 • Getac

  Getac este unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial de tablete si laptopuri robuste destinate tuturor industriilor.

 • Honeywell

  Honeywell Scanning & Mobility este un producator de inalta performanta, ce oferta echipaemnte de colectare a datelor, inclusiv computere mobile si cititoare de coduri de bare.

 • Ingenico Group

  Ingenico ofera o gama completa si inovatoare de servicii si solutii pentru a elimina complexitatea platilor cu numerar si de a face experienta de cumparare a consumatorilor mult mai usoara, indiferent de metoda de plata.

  0 produse

 • Intermec

  Intermec este o companie ce ofera performanta in fluxul de lucru. Intermec produce echipamente de captare de date si de gestionare a informatiilor. Prin inovarea continua in hardware, software, servicii si solutii integrate, Intermec ajuta clientii sa isi dezvolte afacerile.

 • Koehler

  Numele Koehler reprezinta hartia de inalta calitate precum:

       - Hartie termica
       - Hartie autocopiativa
       - Lucrari fine si specialitati tehnice
       - Lucrari colorate
       - Hartie decor

  Cu o cifra de afaceri de 692 milioane de euro, reprezentata prin vanzari de aproximativ 500.000 de tone de hartie si 1.800 de angajati, Grupul Koehler este unul dintre putinele companii germane independente din industria hartiei.
 • Metapace

  Metapace va ofera un hardware POS profesional, dispozitive periferice cu caracteristici performante si echipamente de prima clasa. Echipamentele produse de Metapace pot fi utilizate imediat si au preturi avantajoase, reprezentand factorii decisivi in alegerea produselor. Indiferent ca sunt imprimante profesionale pentru POS, gastronomie sau aplicatii industriale, cititoare de coduri de bare pentru comert sau logistica, produsele Metapace va asigura un flux de lucru fara intreruperi.

 • Motorola

  Motorola ofera o gama larga de tehnologii, produse, servicii si sisteme integrate de management al datelor. Din categoriile de produse fac parte: scanare coduri de bare, calculatoare personale, rețele LAN si wireless, terminale mobile etc.

 • Promet

  Grupul de companii Promet este unul dintre cei mai importanti producatori de securitate mecanica. 

 • Wertheim

  Fondatorul companiei, Franz Wertheim, a recunoscut necesitatea de depozitare in conditii de siguranta a obiectelor de valoare si a fondat o companie pentru fabricarea unor seifuri rezistente la Viena in Septembrie 1852.

 • Zebra

  Zebra Technologies este un lider global respectat pentru inovare și fiabilitate, deoarece ofera tehnologii care dau o voce virtuala unei organizatii active.

Arata 1 - 22 din 22 produse