Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate face in 10 zile de la primirea produsului prin notificare scrisa . Returnarea produsului(lor) se face in ambalajul original cu toate accesoriile complete si fara sa prezinte urme de uzura sau utilizare. Cheltuielile de expeditie cad exclusiv in sarcina clientului. Returnarea contravalorii se va face in maxim 30 zile dupa verificarea integritatii produselor mai putin cheltuielile de transport si eventuale comisioane bancare. Returnarea nu se poate face la produsele achizitionate direct de la sediul nostru sau livrate de catre personalul nostru sau la care s-a efectuat proba de functionare.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- Produse ce au statutul de COMANDA SPECIALA (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul curent sau uzual al IDTag.ro dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. IDTag.ro il va informa pe Beneficiar daca unul sau mai multe dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit);

- Datele de identificare ale produselor nu sunt lizibile sau au fost deteriorate;

- Consumabile (role de hartie, etichete, riboane etc.);

- Piesele de schimb;

- Produsele software;

- Servicii (instalare, reparatii, intretinere etc.)


Integritatea produselor pe perioada returnarii cade in sarcina exclusiva a clientului.