Cititor coduri de bare Motorola DS4208 KIT Negru USB

DS4208-SBZU000YWR

Nou

Include: Cititor Motorola DS4208 Negru + cablu USB + stand

USB Kit: DS4208-SR00007WR Scanner, CBA-U21-S07ZAR Shielded USB Cable, 20-147076-07 Stand

Motorola DS4208 are aceeasi viteza uluitoare a unui scaner laser atat pe coduri de bare 1D cat si 2D, ceea ce va permite sa folositi codurile 2D fara a sacrifica calitatea sau performanta procesului de scanare.Utilizatorii nu trebuie sa piarda timpul sa alinieze codul de bare cu scanerul sau sa faca pauze intre scanari. Si pentru ca pot capta coduri de bare imprimate pe hartie sau afisate pe ecranul unui telefon mobil, comerciantii pot interactiona cu clienti care descarca cupoane mobile, care au carduri de loialitate mobile, s.a. Cu DS4208, la un pret accesibil, beneficiati de cea mai buna viteza de scanare pe orice cod de bare, de simplitatea tintirii si capturii imediate chiar si pe coduri de bare prost printate sau defecte si de un design durabil pentru o fiabilitate de lunga durata.

O RELATIE MAI BUNA CU CLIENTII SI VENITURI MAI MARI FOLOSIND CODURILE DE BARE MOBILE

Pentru ca DS4208 poate scana coduri de bare pe ecranele telefoanelor mobile, puteti atrage sute de mii de clienti care isi folosesc telefoanele mobile pentru a-si gestiona mai bine existenta. Comerciantii pot scana cupoane mobile, carduri mobile de cadouri si multe altele. Restaurantele Fast Food pot sa accepte cupoane mobile la casa. Cupoanele mobile cu functie de localizare permit comerciantilor si restaurantelor sa ispiteasca clientii sa ii viziteze atunci cand se afla in vecinatatea lor Hotelurile pot permite vizitatorilor sa foloseasca carduri de loialitate electronice, stocate in telefoanele lor mobile, eliminand nevoia de a cara carduri din plastic. Si pentru ca teatrele, stadioanele, etc. pot scana bilete electronice la fel de usor ca pe cele din hartie, pot oferi spectatorilor un avantaj in plus - bilete fara hartie.

O INVESTITIE INTELIGENTA CU UN TCO MINIM

DS4208 este construit sa dureze - si cele mai dure teste Motorola o dovedesc. DS4208 are o perfromanta remarcabila chiar si dupa expunerea la caldura, frig, praf, lichide si 2000 de lovituri consecutive prin cadere. In plus, prin programul unic de suport, Service from the Start Advance Exchange Support, puteti conta pe inlocuirea echipamentului defect in ziua lucratoare urmatoare - fara sa fiti deranjati cu intrebari. Iar cu Motorola 123Scan2 si Remote Scanner Management, managementul zilnic al echipamentelor este mai simplu, necesita mai putin timp si, la sfarsit, se reduc cheltuielile si timpul alocate operatiilor IT.

VALOAREA PROPUSA

Scaneaza coduri de bare 1D, 2D si PDF417, pe hartie si pe ecranele telefoanelor mobile si ale PC-urilor
Scaneaza practic orice cod de bare afisat pe orice suport; vine in intampinarea clientilor vostri care imbratiseaza noua tehnologie a codurilor de bare electronice. 

Doua modele care corespund diferitelor nevoi de captura a datelor
SR (Standard Range) este conceput pentru scanare intensiva a codurilor de bare 1D si 2D de pe hartie si a celor electronice (telefoane mobile) 
HD (High Density) este folosit pentru codurile de bare mici si dense, intalnite de obicei in activitatile de productie.

Scanare omni-directionala
Elimina nevoia de a alinia codul de bare si scanerul .

Este compatibil cu toate interfetele uzuale
Integrare simpla in mediul tehnologic existent; migrare simpla la noi echipamente gazda.

Design robust: etanseizare IP43 plus rezistenta la lovituri prin cadere pe ciment de la 1,83 metri
Construit sa dureze, scanerul asigura operarea in conditii de fiabilitate in ciuda loviturilor si a lichidelor varsate accidental.

Compatibil cu 123Scan2 si cu Remote Scanner Management (RSM)
Reduce timpul si costul asociate managementului, din prima clipa, de la prima configurare pana la utilizarea zilnica.

Conectivitate Cu fir
Garantie 60 luni
Tehnologie scanare Imager
Stand Da
Culoare Negru
Conexiune USB
Constructie robusta Nu

Nu exista opinii momentan

Scrieti o recenzie

Cititor coduri de bare Motorola DS4208 KIT Negru USB

Cititor coduri de bare Motorola DS4208 KIT Negru USB

Include: Cititor Motorola DS4208 Negru + cablu USB + stand

USB Kit: DS4208-SR00007WR Scanner, CBA-U21-S07ZAR Shielded USB Cable, 20-147076-07 Stand

Produse similare