Lista produselor Datamax-O'Neil

Datamax-O'Neil este parte a Dover Corporation care produce o gama variata de produse si componente pentru uz comercial si industrial.

Datamax-O'Neil este furnizor global ce ofera solutii de imprimare bazate pe valori care minimizeaza riscul si maximizeaza eficienta, siguranta și calitatea.

Datamax-O'Neil proiecteaza, produce si comercializeaza cele mai complete echipamente ale industriei de etichete si solutii de imprimare  fixe si portabile. Aceste solutii de imprimare permit pietelor de productie si de aprovizionare de a capta beneficiile de identificare a produsului print automatizare.

Produsele companiei acopera o gama larga de aplicatii, inclusiv cele din asistenta medicala, comertul cu amanuntul, sectorul industrial, auto si ticketing. Datamax-O'Neil are sediul in Orlando, Florida, si dispune de sucursale in  California, Illinois, si Franta.
 

Scurta descriere - Datamax-O'Neil:

     Furnizor global de solutii fixe si portabile de imprimare de etichete
     Aproape 400 de angajati in intreaga lume
     Peste 1 milion de imprimante fabricat
     Peste de ani de experienta
     Sediul din Orlando, FL

Mai multe informatii

Imprimanta de etichete Datamax E-Class Mark III USB + Serial Desktop Barcode Printer: E-4304B, 300dpi, 4ips, LED/Button U + Thermal Transfer s Direct Thermal, Serial RS232 + USB

Arata 1 - 1 din 1 produs