Imprimante etichete laminate  Exista 15 produse

P-touch 9700PC are porturi USB si serial RS-232C, pentru o conexiune simpla la PC sau Mac. Capul de imprimare de rezolutie mare ofera o imprimare la rezolutia de pana la 720 x 360dpi si o viteza de imprimare de pana la 80mm/secunda. Perfect pentru locurile unde e nevoie de mai multe etichete rapid, precum in productie, organizarea de evenimente, la...

PT-D200BW imprimanta de etichetare profesionala de birou Acest model compact si stilat este perfect pentru a crea etichete rapid și ușor la locul de munca. Imprimati etichete cu latimea intre 3.5 mm și 12 mm si personalizati-le adaugand text, simboluri si chenare. Cutterul integrat va ajuta sa obtineti mereu dimensiunea potrivita.

Imprimanta profesionala PT-D450VP, cu conectare PC si utilizare profesionala de birou Acest model compact si stilat este perfect pentru a crea etichete rapid și ușor la locul de munca. Imprimati etichete cu latimea intre 3.5 mm și 18 mm si personalizati-le adaugand text, simboluri si chenare. Cutterul integrat va ajuta sa obtineti mereu dimensiunea...

PT-E300VP Imprimanta de etichete pentru profesionisti La instalarile din telecomunicatii, etichetarea clara si rezistenta este vitala – iar P-touch E300VP este proiectat sa usureze aceasta activitate mai mult ca niciodata.

Imprimanta de etichetare industriala Posibilitatea de a imprima etichete rezistente de pe PC sau smartphone folosind reteaua Wi-Fi integrata va ofera flexibilitate maxima, oriunde este necesar. Ecranul mare iluminat si functiile dedicate pentru sarcinile uzuale va asigura ca P-touch E550WVP este partenerul ideal pentru a crea etichete trainice, rezistente...

Brother PT-H300 imprimanta de etichete profesionala portabila Imprimati rapid etichete laminate in diverse combinatii de culori si latimi. Acest echipament portabil este ideal pentru activitati in si in afara biroului.

PT-H500 Imprimanta de etichete portabila cu conectare PC Creati si imprimati etichete rezistente cu care sa impresionati de pe Mac, Windows PC sau direct de pe echipamentul P-touch H500.

PT-2030VP imprimanta de etichetare profesionala de birou    Acest model compact si stilat este perfect pentru a crea etichete rapid și ușor la locul de munca. Imprimati etichete cu latimea intre 3.5 mm și 18 mm si personalizati-le adaugand text, simboluri si chenare. Cutterul integrat va ajuta sa obtineti mereu dimensiunea potrivita.

PT-D200BWP imprimanta de etichetare profesionala de birou cu geanta si adaptor Solutia convenabila de etichetare pentru electricieni Etichetati profesionist cu P-touch E100VP, ce va ajuta sa efectuati treaba rapid si eficient.

P-touch 9800PCN are porturi USB si ethernet, pentru utilizare industriala. Capul de imprimare de rezolutie mare ofera o imprimare la rezolutia de pana la 720 x 360dpi si o viteza de imprimare de pana la 80mm/secunda. Perfect pentru locurile unde e nevoie de mai multe etichete rapid, precum in productie, organizarea de evenimente, la indosariere sau...

PT-D200BWP imprimanta de etichetare profesionala de birou cu geanta si adaptor Acest model compact si stilat este perfect pentru a crea etichete rapid și ușor la locul de munca. Imprimati etichete cu latimea intre 3.5 mm și 12 mm si personalizati-le adaugand text, simboluri si chenare. Cutterul integrat va ajuta sa obtineti mereu dimensiunea potrivita.

Imprimanta profesionala PT-D600VP, cu ecran color si utilizare profesionala de birou Acest model compact si stilat este perfect pentru a crea etichete rapid si usor la locul de munca. Imprimati etichete cu latimea intre 3.5 mm și 24 mm si personalizati-le adaugand text, simboluri si chenare. Cutterul integrat va ajuta sa obtineti mereu dimensiunea potrivita.

Imprimanta de etichetare accesibila Sa fiti mai eficient si mai organizat este mai simplu cu P-touch H105BW, ce ofera etichete cu aspect profesional prin simpla atingere a unui buton. Inlocuieste modelul PT105.

Imprimanta de etichetare accesibila Sa fiti mai eficient si mai organizat este mai simplu cu P-touch H105BW, ce ofera etichete cu aspect profesional prin simpla atingere a unui buton. Inlocuieste modelul PT1090

Imprimanta de etichetare accesibila -Portabilă și ușoară-Previzualizarea textului înainte de imprimare-15 zona de memorie pentru șabloane-Funcție de etichete steag-Tastatura QWERTY

Arata 1 - 15 din 15 produse